Posts

Showing posts from July, 2020

Milyoner Gayrimenkul Danışmanı

Image
Sizinle Büyük Başarınız Arasına Giren 3 Olumsuz Önyargı   Başlık ekle    1-) “Bu çok riskli bir iş. Para kaybederim.”          Risk,  marjinal gelirlerim izi artırabilmek için yaptığınız marjinal masrafları ne derece iyi kontrol ettiğiniz ile ilgilidir.     2-)  “Müşterilerim sadece benimle iş yaparlar, Onlara iyi hizmeti Ancak ben sunabilirim.”        Müşterileriniz size Sadık değildir, temsil ettiğiniz standartlara sadıktırlar.     3-)  “Bir hedefe sahip olun onu tamı tamına gerçekleştirmemek  olumsuz bir şeydir.”          Olumsuz olan, bir hedefe  sahip olup ona ulaşmaya çalışmaktır.     (Milyoner gayrimenkul danışmanı kitabından alıntıdır .)  

Milyoner Gayrimenkul Danışmanı

Image
Sizinle Büyük Başarınız Arasına Giren 3 Olumsuz Önyargı   1-) “Ben bunu yapamam.” Deneyene kadar neyi yapıp Neyi y apamayacağınızı bilemezsiniz.   2-)  “Bu biz im piyasaya uymaz.” Uyar, ama  belki sizin yeni bir bakış açısına ihtiyacınız var.   3-)  “Çok fazla zaman ve para harcamam gerekir; özgürlüğümü kaybederim.” Zaman ve çaba başarıya giden yolda belirleyici unsurlar değildir.   (Milyoner Gayrimenkul Danışmanı kitabından alıntıdır .)  

Milyoner Gayrimenkul Danışmanı

Image
Ekonomi Alıntıları Herkes kişisel başarı tavanına bir şekilde ulaşacaktır.   Doğru temel modelleri benimsemek o tavanı delip geçmenizi sağlayacaktır.   Unutmayın herkesin Aslında iki işi vardır seçtikleri meslek ve müşteri potansiyeli yaratma…   Milyoner gayrimenkul danışmanının yolu 4 aşamadan geçer: Bir milyon düşünmek Bir milyon gelir elde etmek Net bir milyon kar etmek Bir milyon gelir yaratmak ….   Bu sıradan şaşmamak en iyi sonucu almanızı sağlayacaktır.  

Ekonomi Alıntıları

Image
Milyoner Gayrimenkul Danışmanı “Bir sistem yapmak zorundayım Aksi takdirde başka birinin yaptığı sistemin kölesi haline gelirim.”                                                                                                                                              William Blake                   Bizden önce yaşayan insanlar vardır                            ve bu insanların elde ettikleri başarılar                   geride izler bırakmıştır.    Bu nedenle kendi yolculuğumuza başlamadan önce başka insanların yaptıkları yolculuklardan edindikleri deneyimlerden öğrenmek akıllıca olacaktır.   Büyük modeller büyük başarıların yolunu açar.   Geçerliliği ispatlanmış modellerle yola çıktığımız için yaratıcı yenilik yapmanın modelin önüne geçmesine izin vermeyin .   Modellerimizi kişiselleştirip kendinize uygun hale getirmeden önce iyice tanıyın.   Milyoner gayrimenkul danışmanı GARRY KELLER (Kitabından alıntıdır .)