Bir Günde Bitirebileceğiniz 5 Kitap Tavsiyesi




Birbirinden güzel kitap tavsiyeleri için şahane konu başlıkları attım. Bu post ise bir gün içinde bitireceğiniz 5 kitap için sizlerle... Biliyorum okumayı sevseniz de bazen frenlemeniz gerekiyor. Bu kitapları fren olarak düşünebilirsiniz. Şahane bir kitap okuduğunuzda tüm kitapları keşfetme isteği içinizde uyanacaktır. Bu hissi tekrar tekrar yaşamak istiyorsanız işte tavsiyelerim! 


Haruki Murakami / Uyku 

Uykuya ihtiyaç duymayan bir kadının anlatımı sizce nasıl olur? Kitabı okurken bir yandan da sorular soracaksınız. Şaşırmamanız gerekiyor çünkü bu usta bir yazarın kaleminden çıkmış. Kısa öykü derlemeleri arasında bize iyi bir kitap tavsiye et diyenlere 90 sayfalık bu kitap kesinlikle önerimdir. 


Gündüz Vassaf / Cehenneme Övgü 

Bazı kitapları anlatmak imkansız olabilir. Cehenneme övgü kitabını okurken kendinizi biraz sıkışmış hissedebilirsiniz. Farklı ama etkileyici bir kitap okumak istiyorum diyorsanız koşarak bu kitabı edinin. Okurken asla sıkılmayacağınıza eminim. 


Xavier De Maistre / Odamda Yolculuk 

120 sayfalık bu eserin aslında devamı var. 120 sayfanın ne kadar hızlı bittiğini görüp hemen devamını da okumak isteyeceksiniz. Xavier de Maistre kendi tutsaklığından bir özgürlük metni inşa etmiştir. Odamda gece seferi ise ikinci kitaptır. Dilerseniz bu iki kitabın tek basılmış halini de alıp okuyabilirsiniz. 


Anton Çehov / Vişne Bahçesi 

Anton Çehov'un üslubunu sahiden seviyorum. Martı isimli kitabını okuduysanız onun yargılamalarını, öğütlerini, çıkarımlarını az çok tanırsınız. Bu kitabında da çokça betimlemelere yer vermiş. Kısa bir kitap olduğu için çerez niyetinde diyebilirim. 


Maud Ankaoua - Bugün Kalan Hayatımın İlk Günü 

Mutluluk zor bulunduğu için ona sahip çıkarken de çok dikkatli olunmalıdır. Bu kısa öykü bir oturuşta bitirebileceğiniz nefis bir akışa sahip. Karakteri Maelle'nin her şeyi kontrol altında tutma çabası ise kesinlikle takdir istiyor. 











Comments

Popular posts from this blog

SHACO

Elveda Buhara Kitap Özeti- Yavuz Bahadıroğlu

SORAKA