Edebiyat Aşıkları için Dergi Önerileri



Başlıktan da anlayacağınız üzere ben dergiler dünyasına girdim bu defa... Dergi okumak bir tutkudur bunun altını çizmek istiyorum. Dergi aldığınızda şiirler, makaleler, fikirler de satın alırsınız. Son zamanlarda kitap fiyatlarının artması dergiler için de bir miktar geçerli olsa da hemen kumbaraya başvuruyoruz :) Dergiler hakkında şunu da eklemek istiyorum. Yeni takip ettiğiniz bir edebiyat dergisi var diyelim. Eski sayılarını da satın alıp okumak isterseniz bazı kitap satış sitelerinden bulabiliyorsunuz. Özellikle kitap ve dergi koleksiyonerleri için bu bilgiyi paylaştım. Şimdi dönelim öneriler listemize... 💬

Sabit Fikir 

Derginin adı bile iddialı... Popüler kültür hakkında dikkat çeken temasıyla derginin takipçiler her geçen gün artmaktadır. Dergi, bir kitap dünyadan daha büyüktür sloganıyla okumanın gücünden beslendiğini gözler önüne seriyor... 


Ayraç 

Ayraç dergisinde faydalı röportajlar, kitap tahlilleri ve tenkitler bulunmaktadır. Kitapların sıkı takipçilerinin özellikle kaçırmadığı bu derginin kapağında edebiyat tarihi için önemli kişilere yer verilmektedir. 


OT

Ot edebiyat dergisi olmasının yanı sıra içeriğindeki çeşitlilikle de dikkat çeker. Kültür- sanat gündeminin de dergide yer aldığını görebilirsiniz. 2013 yılından bu yana yayım hayatına devam eden OT dergisinde kullanılan üslup da insanı kendisine çeker. Samimi bir mizah duygusuyla yazıp çizilenler gülmeyi ve okumayı daha çok sevdiriyor. 


KAFA 

Kafa dergisinin yazar kadrosuna bakıldığında içeriklerinin kalitesinden emin olursunuz. Kafa dergisi vurucu kapak fotoğraflarıyla da rafta en çok dikkat çekenler arasındadır. 2014'ten bu yana büyük başarı elde ederek özgün içerikleriyle yayımlanmaya devam etmektedir. 


İzdiham 

İzdiham dergisi okurlarının en büyük özelliği farklı bakış açılarına sahip olmalıdır. Kitap kapak tasarımları içeriği merak ettiren en büyük etkendir. İzdiham tasarımlarıyla da okurlarını cezbeden kültür, sanat, edebiyat dergisidir. 

Comments

Popular posts from this blog

SHACO

Elveda Buhara Kitap Özeti- Yavuz Bahadıroğlu

SORAKA